Trčanje, trening, istezanje. Zadovoljstvo, uživancija i zezanje

Jesen i zima ne moraju biti tako hladne i smorne ako slobodno vreme provodiš na pravi način i sa pravom ekipom. Ako ti je dosadno trčati sam, ako hoćeš da smršaš, ako želiš da se pripremiš za svoju prvu trku ili bi jednostavno hteo probati nešto novo, obuj svoje patike i dođi da trčiš zajedno sa nama.

Ove jeseni i zime spremamo vrući sportski program koji će ti pomoći da pobediš dosadni status quo i da uneseš aktivnu promenu u svoj dnevni raspored. Za tebe pripremili smo:
*Zajedničke treninge na Novosadskom keju i
*Trčanje i pešačenje na Fruškoj Gori

Druženje i trčanje na keju

Već tradicionalni zajednički treninzi koje organizujemo svakog utorka i četvrtka na Novosadskom keju, u ovih godinu dana postali su okupljanje prave armije trkača rekreativaca koji predstavljaju pozitivnu promenu u svom okruženju. Za 72 zajednička treninga, koliko ih je do sada održano, uspeli smo da pripremimo ljude da istrče svoj prvu trku. Uspeli smo pomoći početnicima da pobede strah od trčanja i da ih motivišemo da zavole trčanje i da ono postane deo njihovog života. Takođe, kroz 72 druženja stekli smo nove drugare i stvorili smo trkačku zajednicu koja i dalje sve više raste. Cilj za naredni period je da idemo brže, više i jače. Da bismo to postigli, i dalje ćemo težiti da pomognemo svakom pojedincu, koji se pojavi na treningu, da ostvari svoje trkačke ciljeve. Aktivno ćemo uključiti i naše iskusnije članove kluba da na treninzima i druženjima podele svoje znanje i iskustvo što se tiče trčanja, kondicionih priprema i ishrane. Ako do sada nisi imao prilike trčati sa nama, a vole bi, i dalje nije kasno da nam se pridružiš. Okupljamo se u 19.50h u Dunavskom parku kod izviđačkog doma gde imamo prostorije za presvljačenje  i ostavljanje stvari.

Ovde mozete naći mape staza na kojima ćemo trčati i poziciju izviđačkog doma.

Izviđački dom -pozicija

Leva obala Dunava

Staza duz obe strane Dunava

Dunavski park-Tvrđava

Dunavski park-Sunčani kej-Ribarsko ostrvo-natrag

Vidimo se!

Druženje i trčanje na Fruškoj Gori

Od oktobra 2010. godine, zajedničke treninge u vidu trčanja i pešačenja organizovaćemo i na Fruškoj gori, svakog vikenda u nedelju pre podne. Polazak će biti u Bukovcu, gde klub ima svoje prostorije, odakle ćemo trčati ili pešačiti stazama različitih dužina, prilagodjenih za svakoga. Do Bukovca ćemo ići organizovano, gradskim busom ili kolima, u zavisnosti od broja ljudi. Cilj nam je da trkače pobliže upoznamo sa Fruškom gorom i sa šumskim stazama koje do sada nisu imali prilike da prođu a koje su savršene za trčanje i šetnju. Takođe, cilj nam je da približimo trčanje u prirodi, kao novi vid rekreacije i novi način uživanja u prirodu i slobodnom vremenu. Uskoro na sajtu ćemo postaviti detaljne informacije o samom treningu i o stazama koje ćemo prelaziti.

Ako želiš da budeš deo trkačke zajednice, odvaži se na prvi korak! Dođi na naše zajedničke treninge, prati naš sajt i učlani se u našu google grupu kako bi dobijao nove i sveže informcije o treninzima koje organizujemo.

Uskoro slede nove inforacije, budi u toku!