Kako postati član

Dragi trkači,

 

da biste postali član kluba potrebno je da popunite upitnik

https://forms.gle/tbz2dRmxMePSzivM9

Nakon popunjavanja na prijavljenu mail adresu će stići PDF pristupnica koju treba da potpišete i sa dve fotografije 2x3cm da donesete nekome iz kluba koga znate, ili se javite mejlom na arkfruskagora.ns@gmail.com oko dogovora radi preuzimanja.  Dobrodošli.

Od ove godine članarina neće biti članarina u pravom smislu te reči, nego donacija klubu, tačnije fondu “I pad je let” koji je pokrenuo naš preCednik Raš. Ona godišnje iznosi 2000 dinara pojedinačna, a 3000 dinara porodična. Naravno, pošto je u pitanju donacija, možete uplatiti i više.

Ovim sredtvima želimo da uvek budemo spremni da pomognemo našem članu ako zapadne u problem, a nadamo se da nikad nećemo morati da te pare upotrebimo.

Novac će se striktno uplaćivati na račun kluba, sa svrhom uplate “I pad je let”, a šifra uplate 188, odnosno 288 za elektronsko plaćanje (donacija). Račun: 200-2644410101038-66. Kad platite porodično, pošaljite mail sa spiskom ljudi za koje ste platili.

Ako ne želite da budete član,a zainteresovani ste da se pridružite našim brojnim aktivnostima, pozivamo Vas da nam se pridruže na grupi http://groups.google.com/group/arkfruskagora preko koje ćete dobijati obaveštenja o zajedničkim treninzima i drugim aktivnostima.

Takođe vas pozivamo da se pridružite i Facebook grupi Trkači Novi Sad preko koje najavljujemo i sumiramo utiske o trenizima.

Vidimo se na stazi