Trčite sa nama

ARK Fruška gora je osmišljen tako da bude klub ljudi koji TRČE. Od juna meseca 2009. godine smo počeli da trčimo zajedno. U početku spontano, samo nas dvoje ili troje i to samo jednom nedeljno, jer se češće nismo mogli uklopiti, da bi to vremenom preraslo u nešto više.

Trčanje u društvu je zanimljivije

Mi se svi amaterski bavimo trčanjem. Neko trenira više, neko manje. Različite su nam i ambicije. Ono što nas veže jeste ljubav prema ovom sportu i želja da učinimo nešto za sebe i svoje telo. Koncept naših zajedničkih treninga se vremenom menjao i evoluirao da bi danas postao nešto veoma spontano.

Zajednički treninzi se održavaju:

  • petkom u 20h sastajanje ispred izviđačkog doma u Dunavskom parku – tempo najsporijeg člana družine
  • nedeljom u 10h kod broda Zepelin na Sunčanom keju – dužina 10+ km, lagano po volji
  • sredom u 18h – liga

Osim ovih termina (koji su takođe često vrlo spontani) članovi se dogovaraju na našoj javnoj Google grupi: arkfruskagora@googlegroups.com

Učlani se u našu google grupu
Email:
Poseti ovu grupu

Od skora je naš lepi klub počeo da održava redovne sastanke trčeći 🙂 Ako vas tako nešto intrigira, pridružite nam se, učlanite se u naš klub!

Utiske sa nekih naših zajedničkih trčanja možete pogledati i na sledećem snimku  Zajednički treninzi ARK Fruška gora

Nekome je ovo ceo trening. Neko ovo koristi kao oporavak od trke, neko kao zagrevanje za drugi, jači deo treninga, a svima će nam služiti kao motivacija i kao baza za zimski period.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane trkače i rekreativce da nam se pridruže. Za razliku od teretane ili bazena, kej niko ne može da vam naplati! Ne morate biti članovi kluba da bi trčali sa nama. Ako želite da vam stižu obaveštenja o zajedničkim treninzima učlanite se u našu Google grupu.

Pridruži nam se!
Pridruži se!

Novo mesto starta zajednickih treninga je Dom Izviđača u Dunavskom parku. Više o tome ovde.

Ovde možete videti evidenciju zajedničkih treninga u periodu 2009-2011.