Treninzi

Naš nekada mali klub ARK Fruška gora,  a sada već klub u ozbiljnoj ekspanziji, je rešio da napravi plan treninga po danima u nedelji kako bi se sada trkači družili i na treninzima a ne samo na trkama koje nekada iščekujemo i po mesec dana. Ponekada je nama trkačima teško da, po lošem vremenu, kada umorni dođemo sa posla / fakulteta / iz škole i slično, nađemo inspiraciju da odemo na trening.  Glavna ideja ovih naših zajedničkih treninga je upravo to, da spoji ljude koji često trče sami u Novom Sadu, kojima je nekada potrebno samo da znaju da ih društvo čeka ispred zgrade, na keju ili stadionu, obuku opremu i istrče iz zgrade.

U tu svrhu u nastavku teksta vam dajemo naš plan klupskih treninga tokom cele nedelje na koje su dobrodošli svi koji bi da prvi put potrče, da trče rekreativno (što bismo mi trkači rekli “za sebe” ), možda da prvi put istrče neku svoju zvaničnu trku ili jednostavno žele da napreduju i popravljuju svoje rezultate. Dakle, jednostavno rečeno, svi su dobrodošli, jer smo treninge prilagodili tako da svako može da ih isprati, a pri tome da ni oni koji su trenutno u malo boljoj formi ne nazaduju već rade bolje i jače.

Treninzi će biti održavani u večernjim terminima (radnim danima):

kao i u dnevnim terminima (vikendom):

Atmosferu zajedničkih treninga koje naš klub organizuje možete videti videti na sledećem linku : galerija zajedničkih treninga.

I evo toliko najavljivanog plana treninga po danima, terminima i mestima nalaženja  :