Prve tri devojčice
Milana, prve tri devojčice i Goran

U organizaciji Gorana Vendlenera i firme “Maxima graf” (više detalja ovde), dana 16. marta 2014. godine održana je humanitarna trka za decu iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. Pored tri trke za odrasle (10.5km, 4.3km i 1.2km) bila je organizovana i trka za najmlađe na 100 metara. U ovoj trci su učestvovali članovi Školice atletike FRUŠKA GORA (trener Milana Gavrilov) i deca iz Atletskog kluba ZVORNIK (trener Momčilo Mandić), kao i određeni broj samostalnih učesnika.

 

Pobednica prima medalju i čestitke
Pobednica prima medalju i čestitke

Rezultati su sledeći:

Kategorija mlađi pioniri – devojčice:

1. mesto: Tara Bošković (04), AK ZVORNIK

2. mesto: Marijana Sekulić (06), ARK FRUŠKA GORA

3. mesto: Ksenija Jurišić (06), ARK FRUŠKA GORA

Prva tri dečaka
Prva tri dečaka, Milana i Goran

Kategorija mlađi pioniri – dečaci:

1. mesto: Orion Bekeši (03), ARK FRUŠKA GORA

2. mesto: Luka Grgić (04), ARK FRUŠKA GORA

3. mesto: Uroš Grgić (07), ARK FRUŠKA GORA

Školica atletike ARK FRUŠKA GORA imala je svog predstavnika i u trci za odrasle na 4.3km. To je Dejan Bogovac (02), koji je u konkurenciji većinom odraslih trkača, osvojio 25. mesto od 30 učesnika u muškoj konkurenciji (38. mesto zbirno od ukupno 58 učesnika) sa vremenom 25:41.

Dejan blizu cilja
Dejan blizu cilja

Od dece koja su trenirala u Školici FRUŠKA GORA takmičio se i Stefan Vendlener. On je u trci na 1.2km, među 6 učesnika u muškoj konkurenciji, osvojio 3. mesto sa vremenom 6:12 (6. mesto od 15 učesnika zbirno).

Čestitamo svoj deci koja su učestvovala u ovoj humanitarnoj trci, i zahvaljujemo se organizatoru na predivnom događaju!

By Vladimir Bogovac

U klubu vodi dečiju sekciju poznatiju kao Školica atletike, a od ostalih aktivnosti, vodi sajt Školski program, ima svoju svaštaru koja se zove Blogovac, i možete ga pronaći na sledećem fejsbuk profilu.