I want out!

Dobra vest za sve ljubitelje ekstremnih sportova u našoj zemlji a i šire je da ove sezone startuje Kamp ekstemnih sportova pod sloganom „I WANT OUT“! Od 1. jula do 31. avgusta svi ljubitelji adrenalina moći će da se oprobaju u mnogim ekstremnim sportovima na reci Trgoviški Timok u mestu Knjaževac koji se nalazi na domak parka prirode Stara Planina.

Kamp „I WANT OUT“, u organizaciji Kluba ekstremnih sportova „Zubski Rt“ koji već dugi niz godina gaji i razvija kulturu ekstremnih sportova kod nas, ima ambiciju da postane regionalni centar.

Klub čini grupa mladih ljudi, entuzijasta, slobodnog duha, onih koji ličnu satisfakciju i potrebu za podizanjem adrenalina pronalaze u alternativnim i ekstremnim sportovima. Oni su jedni od najperspektivnijih i najboljih vozača na ovim prostorima!

Kamp u Knjaževcu

Kamp će imati sekcije za freestyle snowboard, freestyle ski, bmx, mountain bike, skateboard i roller skating. Svim aktivnostima na poligonima kampa koordiniraće i nadgledati iskusni instruktori i redari. Svakodnevno, od 10 do 18 časova, u kamp će moći da dođu svi oni koji to žele, bez obzira na starosno doba i nivo znanja.

Promoteri Kampa su naši najuspešniji sportisti: Nebojša Golubović (freestyle snowboard i bmx), Žolt Takač (freestyle snowboard), Miljan Bošković (freestyle snowboard i kite surf), Paja Kobazz (skateboard i snowboard), Darko Kastratović (freestyle snowboard i roller skating), Milan Dukić (freestyle ski), Novak Pavićević (freestyle snowboard i roller skating), Filip Kostić (freestyle ski i roller skating), Iva Vavić (državna šampionka u freestyle ski i snowboard disciplinama, i kite surf), Mila Đorđević (freestyle ski) i mnogi drugi.

Podršku Klubu ekstremnih sportova „Zubski Rt“ u organizaciji kampa pružili su Opština Knjaževac, Sportski Savez Knjaževca, Studentski savet i centar za kreativni razvoj Knjaževac.

U okviru Kampa, 31. jula i 1. avgusta, održaće se dvodnevni sportsko-muzički festival na kome će u okviru sportskog dela nastupiti najistaknutiji sportisti na Balkanu (Slovenija, Hrvatska, Bugarska i dr.), dok će muzički deo predstaviti bendove i dj-eve različitih muzičkih pravaca.
Kamp je besplatan za sve posetioce!

Dobro došli u Kamp „I WANT OUT“!

By Boško Stupar

Triatlonac, trkač, orjentirac, penjač, avanturista, entuzijast, boškotlonac, kažu prijatelji :)