Zoran Đukić

Rodjen u vinorodnoj Župi, između planina Željina, Kopaonika, Jastrepca i Goča, leta  1976. godine, tačnije prvog dana avgusta. Živeo i studirao u Beogradu, Nišu i najzad u Novom Sadu. U ARK Fruška Gora je deo koji se odnosi na R –rekreaciju, tako da nema nikakve značajne rezultate, a i ne trebaju mu. Trči da pobegne od svoje senke, a ponekad je samo bezuspešno juri. Bavi se zaštitom životne sredine, tako da u njegovom interesovanju preovladavaju aktivnosti koje imaju veze sa prirodom – planinarenje, trek, MTB, i tsl.

Obožava andrenalinske sportove, mada za sebe nikad neće reći da je „adrenalinski zavisnik“. Sportove koji pokreću adrenalin upražnjava kad god mu vremenski i finansijski uslovi to dozvoljavaju.

Zanimljiv mu je pristup svetu kroz objektiv, pa često u svojim aktivnostima sa sobom nosi foto aparat.

Klubu je pristupio zbog odlične ekipe i pozitivne atmosfere, a na nagovor velikog gurua Raša.

Mada ne voli nikakva ograničenja pa ni vremenska, možda bi na kraju ipak mogli da istaknemo njegov najbolji rezultat (pa makar upali u stereotipni kliše i milje plagijatorstva)- bio je najbrži kada je to trebalo i odneo pobedu nad svim ostalim spermatozoidima.

Ne voli da o sebi piše u trećem licu, ali neželi ni da počinje priču sa „Ja sam…„  kako bi napisao svoju krataku biografiju

Zoran Đukić

u narodu poznat kao Sipac

sipche@yahoo.com