Pripremni period sa velikim obimom treninga je veoma naporan za telo, a vrhunac napora se dešava na samoj trci posle koje redovno dolazi do pada imuniteta. Zato smo često nakon naporne trke prehlađeni. Virusne infekcije najčešće ne ostavljaju neke veće posledice ali veoma često mogu dodatno oslabiti naš imuni sistem i uzrokovati razvoj bakterijskih superinfekcija (bakterijske infekcije koje se nadovezuju na predhodnu virusnu infekciju). Sve to može značajno umanjiti naše radne i sportske sposobnosti. Često su simptomi naš najveći problem i uzročnik su brojnih negativnih pratećih pojava.

Supernatural

Kako naš narod kaze lakše je sprečiti nego lečiti. Generalno protiv virusa, posebno virusa gripa, ne postoji terapija koja se koristi i koja nas može izlečiti, jedini lek je naš jak imuni sistem. Zato tokom cele godine,  posebno u ovom periodu moramo težiti da pravilnom ishranom i upotrebom brojnih dijetetskih i vitaminskih preparata pojačamo našu prirodnu obranu protiv virusa.

Supernatural
Jedan od preparata koje mi možemo preporučiti jesu firme SuperNatural med. Dobili smo ličnu preporuku da probamo imuno med i nismo se pokajali. Kašikica ove esencije zdravlja ujutru je bolja nego bilo kakva tableta!

Naše iskustvo je više nego pozitivno. Probali smo i alergo med, budući da i sami u klubu imamo asmatičare i zaista je pokazao blagotvorno dejstvo.

Sami preparati su visokog kvaliteta i jako privlačne ambalaže. Prvo što nam pada u oko kada gledamo jeste veliki natpis 100% prirodni med, po našem mišljenju i iskustvu zaista jeste tako. Vrlo ukusan i trajan med, kod mene je imuno med stajao 2 meseca i nije se ušećerio, što je meni dovoljan znak da se radi o prirodnom medu. Postoji nekoliko vrsta meda:

  1. Imuno Med- med pomešan sa crnim afričkim kimom (Nigella Sativa, latisnki naziv) i ukoliko na Google ukucate taj naziv naći ćete gomilu podataka o tome kako taj kim utiče na razvoj imunih ćelija, a još u kombinaciji sa livadskim medom – čisto zdravlje! SuperNatural je prvi koji u Srbiji koristi taj crni kim.
  2. Alergo Med- koji sadrzi polen u sebi i tako stvara otpornost organizma na alergije, a cimet mu daje fantastičan ukus, bolji od svakog slatkiša. Oni koje pate od alergija složiće se da nema ništa gore od svakodnevnih problema izazvanim alergijama (posebno pre upotrebe ovog meda morate se obratiti vašem lekaru jer ovakva kombinacija može lako umesto terapije postati izazivač vašeg spazma i astme!!!)
  3. Prostato Med-koji će biti pre svega zanimljiv starijoj muškoj populaciji zbog lekovitog dejstva na prostatu i pozitivnog uticaja na potenciju

Morate imati u vidu da ovi preparati nisu zamena za lekove. Oni predstavljaju suplemente-dodatke vašoj ishrani i pojačavaju snage vašeg organizma, ali ne leče vašu astmu ili druge akutne bolesti. Zbog toga je neophodno da terapiju vašeg lekara ne prekidate jer je ona jedini lek koji vam može direktno pomoći!!!

Supernatural

Trenutno najveću korist možete dobiti korišćenjem imuno meda, meni pomaže a vi možete probati. Sve informacije u vezi sa ovim proizvodom možete naći na sajtu.

By Boško Stupar

Triatlonac, trkač, orjentirac, penjač, avanturista, entuzijast, boškotlonac, kažu prijatelji :)