Poštovani,
obaveštavamo Vas da se zbog loših vremenskih uslova Roze trka – Ada i zdravlje prvobitno  zakazana u nedelju 22.mart 2015.god. održava dan ranije  u subotu 21.mart-a 2015.god. u istom terminu.
Hvala na razumevanju!
                                                           ROZE TRKA – ADA I ZDRAVLJE

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, organizujemo drugu po redu Roze trku (šetnju) u cilju podizanja svesti javnosti o značaju prevencije raka dojke. „Pink run“ je rekreativna sportska manifestacija koja se održava širom sveta kao podrška obolelim ženama, od koje, samo u Srbiji godišnje umire 1600 žena. Ove godine Roze trka i tradicionalna kružna trka oko savskog jezera Ada i zdravlje su spojene u jedan događaj.
Roze Trka“- Ada i zdravlje se održava u subotu 21. marta 2015. godine na Adi Ciganliji sa početkom u 12:00h. Start i cilj trke je kod restorana Jezero gde će se vršiti prijavljivanje učesnika od 10:30 do 11:50h. Na trci ili šetnji,  koja će e odvijati na kružnoj stazi oko savskog jezera, imaju pravo učešća svi oni koji na taj način žele da pruže podršku i pomoć našim majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.  
IMG_2797
Prateći muzičko-zabavni program na bini počinje u 11:00h . U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta.

Trka je humanitarnog karaktera i prikupljena novčana sredstva će biti usmerena za finansiranje programa edukacije Uduženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dоjke)  „Budim zajedno“.
Za sve učesnike trke poželjna je sportska opremena ili neko obeležje u roze (pink) boji.
Za najuspešnije takmičare su predviđeni pehari i medalje a za sve učesnike zahvalnice i pokloni od donatora trke.
Organizator trke je Fondacija Natalis u saradnji sa AK 21 Maj a pod pokroviteljstvom Ade Ciganlije.
direktor trke
Olivera Krivokapić Dragićević
IMG_2920