Prijave za Reciklažni maraton 2012 su uveliko počele.  Prijavite se putem interneta i olakšajte posao i nama u organizaciji i vama na dan trke.

Samo da još napomenemo, prijave putem interneta popunjavaju samo oni trkači koji planiraju da trče maraton.  Trkačima koji bi želeli da trče polumaraton ili trku na 5.3km će biti omogućeno da se prijavljuju isključivo na dan trke. Maratoncima koji ne stignu da se prijave putem interneta će naravno, kao i polumaratoncima i trkačima na 5.3km, biti omogućeno da se prijave i pre same trke u domu izviđača u Dunavskom parku.

Prijavu za Reciklažni maraton 2012 možete popuniti na sledećem linku : PRIJAVA

Spisak svih do sada prijavljenih maratonaca, koji će svakodnevno biti osvežavan, možete videti u tabeli u nastavku teksta :

 

 

By ARK Fruška gora

Atletsko Rekreativni Klub “Fruška Gora” je klub trkača, rekreativaca i entuzijasta, a pre svega ljubitelja sporta. Naša definicija nije nadmetanje, naš primarni cilj nije rezultat i medalja. Mi smo tu da bi uživali u ovome što radimo i nadmetali se sa nama samima! Rezultat je nešto što dolazi samo po sebi, a uspeh je satisfakcija koju dobijamo radeći ono što nas ispunjava.