Start i cilj sve tri trke 6. Noćnog maratona je na atletskoj stazi FK Indeks iza gola koji je bliže Sunčanom keju i Dunavu. Po izlasku sa stadiona, prvo se trči behaton stazom do asfaltnog puta koji vodi ka ulici Dr Zoran Đinđić. Na kraju ulice Dr Zoran Đinđić, skreće se desno na pešačku stazu koja vodi ka Sunčanom keju. Pred sam izlazak na Sunčani kej, staza skreće desno na biciklističku stazu kojom se trči do okreta i okrepe broj 1. Po okretu, u povratku se trči tartan stazom do bivšeg broda Cepelin, gde se skreće levo na biciklističku stazu koja je paralelna na tom delu sa Bulevarom cara Lazara.  Ponovo se dolazi do ulice Dr Zoran Đinđić i skreće se levo ka stadionu FK Indeks. Po ulasku u stadion, skreće se desno na atletsku stazu i trči se u smeru suprotnom kazaljke na satu.

Broj krugova po trci

  • Maraton 6 krugova
  • Polumaraton 3 kruga
  • Minimaraton 1 krug

Mapa starta Nocni 2015

Takmičari skreću u zonu cilja samo u poslednjem krugu svoje trke. Polumaratonci u trećem krugu, a maratonci u šestom. U svim ostalim krugovima, obilazi se oko zone cilja. Pogledajte skicu za bolje razumevanje staze.

Na stazi je potrebno vidno pokazati startni broj sudijama na okretima ili kad to od takmičara bude zatraženo. Svako skraćivanje staze vodi ka diskvalifikaciji. Za ostatak pravila pročitajte pravilnik 6. Noćnog maratona.

Vrati se na najavu 6. Noćnog maratona