Ekipa ARK Fruske Gore sa prvim klubskim peharom

U ponedaljak, 19.og jula 2010.godine u Bačkoj Palanci je pored svih nedaća, pomeranja ternina, promene staze trke i ko zna čega još, održan je 21. po redu Petrovdanski mini maraton, koji se ranije trčao od Gajdobre do Bačke Palanke sa dužinom od 14km,a ove godine trčalo se 9 km po nasipu duž Dunava u Bačkoj Palanci.


Za trku se prijavilo 97 trkača, 88 nas je stiglo do cilja, što je lepa brojka i još jedan dokaz da trčanje kod nas doživljava procvat!!!

Ekipa Posle trke

U izuzetno jakoj konkurenciji u muškoj kategoriji nabrži je bio Miličić Goran 27 min 46 sek, drugi je bio Tripković Aleksandar 27min 50 sek, dok je treće mesto zauzeo Komarčević Miroslav 27min 58sek. U ženskoj kategoriji prvo mesto zauzela je Subotić Ana 31min 31 sek, drugo mesto osvojila je Bodlović Ksenija 37min 06 sek, dok je trećeplasirana Živković Dragana 40 min 45 sek.
U ekipnoj kategoriji kategoriji, ekipu su činila 4 trkača iz istog kluba, ili 4 najbrža rezultata od prijavljenih trkača iz istog kluba, prvo mesto osvojila je fenomenalna ekipa MARATON TIM KULA, drugo mesto osvojila je ekipa iz Beograda na čelu sa Edom Janićem, ne znam im ime, na žalost, a treće mesto osvojila je naša ekipa,ekipa ARK FRUŠKA GORA koju su činili Drago Boroja, Nikolić Dejan, Kajtez Velibor i The Raš. Moram napomenuti da smo na trci imali još dva predstavnika iz kluba, obojica su trčali sjajno, a nisu bili prijavljeni u ekipnoj konkurenciji, usled kašnjenja na prijavljivanje, sa njihovim vremenima dotovo sigurno bi smo zauzeli drugo mesto, Zoran Marković 33min 22 sek, Nikolić Uglješa 34 min 07 sek. U svakom slučaju veliki uspeh ekipe ARK FRUŠKA GORA i prvi pehar u ekipnoj kategoriji!!!
Po završetku trke organizator je priredio odličnu večeru nakon koje je usledilo proglašenje pobednika.
I za kraj da rezimiram, još jedna dobro organizovana i dobro posećena trka!!!

Rezultate možete pronaći na www.sportsavezbp.rs