Not a member? Register

Štafetni trail polumaraton na salašu Cveja

 

U subotu, 6. maja 2023.godine u Begeču, na salašu Cveja, održaće se prvi štafetni trail polumaraton u organizaciji Triatlon kluba Dynamic, Atletsko rekreativnog kluba Fruška…

 

U subotu, 6. maja 2023.godine u Begeču, na salašu Cveja, održaće se prvi štafetni trail polumaraton u organizaciji Triatlon kluba Dynamic, Atletsko rekreativnog kluba Fruška gora i salaša Cveja.

 

 

Start i cilj trke, kao i zona za izmenu štafeta su na salašu Cveja. Staza je ravna, kružna, svom svojom dužinom prolazi kroz begečki atar i ni u jednom delu se ne uključuje u saobraćaj. Dužina kruga je 3.5km, a podloga zemlja ili blato u zavisnosti od vremenskih prilika. Ambijent je pravi bačvanski, isključivo ratarsko-paorski.

Štafetu čine tri člana, minimum jedna devojka po štafeti. Svaki član štafete trči 7km, tj dva kruga. Poslednju izmenu obavezno trči devojka. Postoji samo jedna kategorija, tako da su u istoj konkurenciji štfate samo sa jednom devojkom, kao i one čisto ženske.

Okrepna stanica sa vodom i voćem nalaziće se na samom salašu, dok će jedna okrepna stanica sa vodom biti postavljena na stazi.

Vremenski limit trke je 3h.

Svi učesnici trke dobijaju medalje, a tri prvoplasirane štafete dobijaju pehare i pobedničke pakete.

Startni paket sadrži, pored finišerske medalje, učesnički broj, majicu, okrepe na stazi, elektronsko merenje vremena, medicinsku pomoć, a za najgladnije, a zna se da su posle trke svi najgladniji, i ručak.

Proglašenje pobednika i druženje trkača planirani su nakon prolaska poslednjeg trkača kroz cilj.

Prijave za trku mogu se izvršiti preko portala trka.rs ili na dan trke, na salašu Cveja u periodu od 9:00 do 10:30.

U isto vreme se i podižu brojevi i startni paketi ostalih prijavljenih trkača.

Start trke je u 11:00.

Prijava preko portala trka.rs

Da biste prijavili štafetu/ekipu, potrebno je da bar jedan član ima nalog na portalu trka.rs. Za trku se prijavljuje svaki član pojedinačno, a kao klub unosi naziv ekipe. Pojedinačnu prijavu može da uradi svaki član za sebe, ali preporučujemo da prijavu sva tri člana uradi jedna osoba.

Nakon što uplata bude vidljiva na izvodu (za to je potrebno jedan ili dva radna dana) i nakon što uplate unesemo u portal, dobićete potvrdu od sistema da je uspešna uplata. Par dana nakog toga dobićete na mail i fiskalni račun koji možete odštampati. Ako Vam je neophodan i fiskalni račun na papiru, a nemate štampač, napišite to u napomeni. Dobićete ga na dan trke.

Moguća je i uplata za pravna lica (klubovi, firme,…). Pišite na mail ark.fruskagora.ns@gmail.com da bismo Vam poslali profakturu. Fakturu ćete dobiti na dan trke prilikom podizanja brojeva.

Cena kotizacije po članu ekipe u zavisnosti od datuma uplate:

Datum Cena
do 28.02 2400RSD
do 31.03 2600RSD
do 30.04 2800RSD
na dan trke na licu mesta 3500RSD

Napomena: Uplate nakon 30.4. će se tretirati kao uplate na dan trke, tako da će biti neophodno doplatiti razliku prilikom preuzimanja brojeva.

Vidimo se u ataru!