Prijavni centar
Prijavni centar

Vreme ubrzava, proživljavamo time warp, a za vas kuvamo nešto što ćete pamtiti. Biće mrak dobro!!! Držimo se tradicije, pravimo drugi jubilarni maraton i opet možemo da kažemo da imamo promene u poslednji čas 🙂 Ipak, vremena još ima, tek za dva dana zatvaramo online prijave (Online prijave zatvorene. Možete se prijaviti na licu mesta do 19h 25.6.2011.)!

Novi Sad se konstantno prolepšava, ove godine se i ostatak keja se renovira. To nas je nateralo da ponovo skratimo krug, ali ovaj put na 5024m, čime dobijamo 4 kruga na polumaratonu i 8 krugova na maratonu. Minimaraton će biti na jednom krugu.


Running route 919563 – powered by Runmap 

Promene su dovele i do nekih poboljšanja, koja su bila neophodna. Prošle godine su sudije imali probleme da zapišu sve takmičare na okretima, ove godine će to biti popravljeno.

Takmičarski centar je na probi, prošle godine se nikome gužva nije dopala. Hajde da vidimo da li smo naučili lekciju.

Ono što je novo jeste kej. Imaćete prilike da trčite po najlepšem keju u Srbiji, carevo novo odelo! Po jednom delu staze će takmičari imati prilike da trče na tartanu! Tako da je ovo možda i jedna od najbržih staza koje možete izabrati po podlozi!

Alternacije
Alternacije

Provod će biti tradicionalno dobar. Nećemo vam otkrivati celokupan zabavni program, ali vas uveravamo da vam neće biti dosadno pre starta, a po svim prilikama ni posle 🙂

Spremamo vam jedan od najboljih startnih paketa koje ste videli na ovim prostorima. Dođite pa proverite 🙂

Uskoro ćemo objaviti i mapu sa tehničkim detaljima i obnovljenim pravilnikom trke.

By Boško Stupar

Triatlonac, trkač, orjentirac, penjač, avanturista, entuzijast, boškotlonac, kažu prijatelji :)