Trčimo zajedno
Trčimo zajedno

Vreme se polako menja, biva sve toplije a dani polako postaju duži, ovo je pravo vreme za trkače koji su pravili pauzu tokom zimskih meseci da nazuju natrag svoje patike i da izađu napolje natrag na stazu.  Naravno, svaki početak je težak ali u grupi uvek je sve lakše i zato trčite sa nama!

ARK Fruška Gora već tradicionalno  svake nedelje organizuje grupne treninge  Utorkom  i Četvrtkom od 20h  na Sunčanom Keju. Treninzi su otvorenom tipa i svako ko želi da nam se priključi bez obzira da li je početnik ili aktivan trkač, svakako je dobrodošao.  Sami  treninzi su prilagođeni kako početnicima tako i aktivnim rekreativcima.  Za više detaljnijih informacija posetite sekciju ‘zajednički treninzi’

Takođe svake Subote  sa početkom u 12h isto na Sunčanom keju, održava se trkačka liga. Trkačku ligu organizuje Triatlon klub Dynamic i otvorena je za sve koji žele da trče i da provere u kakvoj su kondiciji. Liga se organizuje na distancama od 2km, 3km i 5km, a od skora i 10km tako da svako može izabrati stazu prema svojim trenutnim fizičkim mogućnostima. Više detaljnijih informacija posetite web prezentaciju Triatlon kluba Dynamic .

Kažu  da za većinu  trkača važi izreka, “Oslobodite um i noge će vas pratiti”, ako želite da osetite delić toga, pridružite nam se!