Od 31.10.2010, u nedelju počinjemo druženje na Fruškoj Gori gde ćemo zajedno trčati.  Zajednički treninzi na Fruškoj Gori održavaće se svakog vikenda u nedelju i neće se otkazivati bez obzira na vremenske uslove.

Okupljamo se u 9.20h na železničkoj stanici odakle kreće bus za Bukovac (br.64) u 9.35h.  Silazimo na poslednjoj stanici gde nas čeka naš drugar, Duško Momić koji će nas ugostiti.  Presvaličomo se u prostorijama kluba, ostavljamo stvari, zagrevamo se i krećemo na trčanje.

Za početak, Dule je pripremio stazu dugu 11.5 km koja nije previše zahtevna tako da se lako može preći. Ne morate brinuti ako niste u formi ili ako niste nikad trčali po brdovitom terenu, jer idemo tempo koji odgovara svima. Oni što je super jeste da će nam Dule pokazati kako se pravilno trči po neravnom terenu, kako se pravilno trči uzbrdo i nizbrdo, znači imaćemo prililku da čujemo dobre savete iz prve ruke.

Posle treninga, imaćemo obezbeđen topao čaj i voće, za okrepu. Malo ćemo se družiti, podeliti iskustva i znanja koja se tiču trčanja, ishrane i sl.

Bus za Novi Sad iz Bukovca imamo u:

12.35h, 13.15h, 14.10h, 15.20h, 16.10h

Obaveštenje o narednim zajedničkim treninzima na Fruškoj Gori, slaćemo na našu google grupu i na Facebook grupu, zato se priključite.

Vidimo se u što većem broju!!!