Informacija oko odlaska na Skopski maraton, 06. maj 2012

Organizovani prevoz autobusom: besplatan prevoz
Polazak u subotu 05. maja 2012, iz N. Sada (08.30 – žel. Stanica – lokomotiva) i Beograda (10.00 – parking iza Sava centra).

Prevoznik: Lui travel

Povratak iz Skoplja odmah posle maratona, u nedelju 06.maja u 16.00 (dogovor o mestu polaska po dolasku u Skoplje – najverovatnije na istom parkingu kao i prošle godine – parking na levoj obali Vardara, kod pešačkog mosta, oko 800 m od centra i cilja – uzvodno od Starog mosta).
Noćenje: besplatno, u kasarni u sobama sa približno 30 kreveta, žene posebno. Svi koji su posebno obezbedili noćenje moraju pri prijavi da to naglase.
Startnina: 700 dinara – plaća se u autobusu zbog ubrzanja podizanja-podele startnih brojeva po dolasku. Putnici-trkači samom prijavom za prevoz prijavljeni su i za trku i ne moraju posebno da se prijavljuju.
NAPOMENA 1: Svi putnici moraju da imaju važeći pasoš ili novu ličnu kartu (čip) .

KRITERUJUMI ZA MESTO U AUTOBUSU:


maratonci
polumaratonci sa visokim plasmanom prošle godine
polumaratonci sa dobrim razultatom
polumaratonci prema redosledu prijavljivanja

NAPOMENA 2: Sva mesta u autobusu su popunjena, pa molim prijavljene ukoliko iz bilo kog razloga odustaju da jave na vreme kako bi mesto popunli jer ima još zainteresovanih. Nažalost, neki prijavljeni za polumaraton istisnuti su sa liste zbog prijave novih maratonaca, a moguće je da takvih slučajeva bude i narednih dana. Sigurno mesto od polumaratonaca imaju samo oni koji je organizator odrediona na osnovu visokog plasmana prošle godiše. Lista putnika, kao i lista čekanja za mesto, biće objavljena svima na uvid. Lista se zaključuje 29. aprila.

Konačna lista putnika za skopski maraton i polumaraton

NAPOMEN 3: Polazak i povratak prema ranije datoj informaciji. Ukoliko neko do polaska iz bilo kog razloga odustane, neka to javi, postoji mogućnost da prevezemo nekog drugog zainteresovanog. Bilo bi poželjno da takmičari koji to nisu uradili dostave e-mail adrese i kontakt telefone.

Sve dodatne informacije – kontakt osoba za prevoz i prijavljivanje:
Nedeljko Todorović, 064-21-04-459, 011-26-62-475, e-mail: nedeljko52@yahoo.co
m