6.TRON ROĐENDANSKI POLUMARATON
Atletska trka 21,1 km,
SRCEF Trka zadovoljstva 5 km

ORGANIZATOR TRKE: ARK TRON – PALIĆ

ORGANIZACIONI CENTAR: Restoran Fontana, Vikend naselje, Palić (46.089763, 19.764715)

VREME I MESTO STARTA: 02.03.2013. godine, 11:00 časova, muški štrand (46.092341,19.765685)

CILJ TRKE: obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog
trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti.Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena.Negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.Akcenat na zdrav način života.Prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON

STARTNINA: Za prijave i uplaćene startnine do 20. Februara 2013. godine, za obe trke startnina je 800,00 dinara. Nakon tog datuma startnina je 1200,00 dinara. Startni brojevi se preuzimaju na dan trke od 8:00-10,30 časova.Tolerancija je 15 minuta.Nakon 10:45 časova neće se više primati prijave, niti će biti izdavani stratni brojevi.

Nakon trke startni brojevi se vraćaju i služe za preuzimanje rođendanskog torte!

Na sajtu TRON-a www.tron.org.rs nalazi se link za prijavu za obe trke.

KATEGORIJE: U polumaratonu: apsolutna, M-40, Ž-40, M-50, Ž-50, M-60 i više, Ž-60 i više. U trci zadovoljstva na 5km: apsolutna muška i ženska. Trkač koji ima plasman u apsolutnoj kategoriji, ne ulazi u plasman po kategorijma.

NAGRADE:. Prva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare. Prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje. Svi učesnici koji istrče trku za koju su se prijavili dobijaju diplome sa postignutim vremenom, a polumaratonci dobijaju i učesničku medalju.

OPŠTE INFORMACIJE U VEZI TRKE: Prilaz startu trke je idealan, ima dovoljno mesta za parkiranje u neposrednoj blizini starta.Start obe trke je u 11:00 časovana muškom štrandu kod drvenog mola. Na celoj dužini staze biće redari, a obilazni put će biti delimično i potpuno zatvoren za saobraćaj. Na trci je obezbeđeno prisustvo lekara i hitne pomoći.Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci što je dužan na prijavnom listu i potpisati.Za lica mlađa od 18 godina saglasnost za učešće u trci potpisuje roditelj ili trener. Limit polumaratona je 150 minuta, a limit trke zadvoljstva na 5km je 40 minuta.

DODATNE INFORMACIJE: Okupljanje, prijava, podela startnih brojeva, presvlačenje, toalet, ručak i dodela medalja je u restoranu Fontana, na vikend naselju. Start i cilj je na starom mesto, kao i predhodne dve godine, na muškom štrandu. Udaljenost mesta starta/cilja i restorana Fontane je 400 metara. Blagovremenom prijavom, kao i blagovremenim dolaskom na samu trku i podizanjem startnog paketa, izbećićete nepotrebnu gužvu i nervozu koja nastaje zbog kašnjenja učesnika. Startni paket sadrži: startni broj, majica (polyester), voda, coca-cola ili pivo (po izboru), Natural Block, reklamni materijal. Posle trke svi učesnici pozvani su na pasulj i rođendansku tortu. Ručak i proglašenje pobednika od 13:30 časova.

KLIKNI DA SE PRIJAVIŠ:

PRIJAVA ZA 6.TRON Rođendanski polumaraton

PRIJAVA ZA SRCEF Trku zadovoljstva

 

POPUNJAVANJE UPLATNICE:

Ime i prezime:
Svrha uplate: uplata kotizacije
Primalac: ARK TRON Palić
Iznos: 800,00 / 1200,00
Žiro račun: 310-174234-50
Poziv na broj: jmbg (jedistveni matični broj takmičara-13 cifara)