Atletska trka 3. Novosadski kros-Trčim za dečji osmeh održaće se u nedelju, 20. marta 2016. godine, u Novom Sadu (Sremska Kamenica), u organizaciji atletičara Gorana Vendlenera.

 

Atletska trka Trčim za dečiji osmeh predstavlja trku humanitarnog karaktera i trčaće se za decu bez roditeljskog starenja, ovo je sad postala već tradicionalna trka jer postoji tri godine u kontinuitetu.

Trka okuplja trkače profesionalce i rekreativce iz cele zemlje. Na trku dolaze osim atletičara i ljubitelji prirode,kao i ostali sportisti.

 

 

 

Trka okuplja trkače profesionalce i rekreativce iz cele zemlje. Na trku dolaze osim atletičara i ljubitelji prirode,kao i ostali sportisti.

potrči i ti za dečiji osmeh!

Potrči i ti za dečiji osmeh!

Prve godine su promoteri bili tada aktuelni svetski prvak u borenju Ajredin Ajeti i tadašnja košarkaška reprezentativka Jasmina Aleksandrov, prošle godine je bila naša najbolja ultramaratonka Tanja Stojanovski i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis, ove godine Goran najavljuje veliko iznenadjenje,pojaviće se više poznatih sportista iz različitih grana sporta, ali je to trenutno tajna,biće najavljeni na zvaničnoj facebook stranici trke  tokom februara i marta meseca.

Ovogodišnja atletska trka održaće se u Kameničkom parku (Sremska Kamenica) u Novom Sadu, na stazi od ulaza dečijeg sela, kroz kamenički park, a sa početkom u 11:00 časova.

 

Programom atletske trke 3. Novosadski kros predviđeno je održavanje pet trka, i to:

  • Glavna trka (11 Km)
  • Trka za sve (4,5 Km),

kao i tri trke za decu:

  • do 7 godina 100m,
  • za osnovce do 4 razreda 400m i
  • osnovce do 8 razreda 800m.

Takođe, programom manifestacije, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u 9:30 časova, dok će učesnici/ce svoje brojeve moći podići najkasnije do 10:45 časova. Start trke predviđen je za 11:00 časova kod ulaza u dečije selo, gde će se ujedno nalaziti i cilj.

Pravo učešća na atletskoj trci 3. Novosadski kroz-za dečji osmeh imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u apsolutno ženskoj i apsolutno muškoj kategoriji (važi za obe trke), uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara po takmičaru/ki.

Ukoliko učesniti žele da imaju i majicu trke startnina je u tom slučaju 900 dinara.

PRIJAVA TRAJE OD 1.2.2016. DO 7.3.2016. a UPLATE MOGU DA SE IZVRŠE DO 8.3.2016.GODINE. NAKNADNE PRIJAVE SE NEĆE PRIHVATATI, KAO NI NA DAN TRKE!

PRIJAVI SE!

  • Žiro račun za uplatu donacije je: 285222504000065155 (kod sber banke)
  • svrha uplate: 3. Novosadski kros-za dečji osmeh
  • iznos: min. 400din ( ili više ko želi )
  • iznos sa majicom: 900din ( ili više ko želi )
  • uplatilac: navesti isključivo ime trkača na uplatnici

Na dan trke možete još donirati i garderobu, slatkiše, kao i plastične čepove tako da ćemo pomoći time i neke druge ustanove biće navedeno na zvaničnoj stranici trke.

 

 

Svi učesnici koji završe trku na bilo kojoj distanci biće nagrađeni finišerskom medaljom, zahvalnicom i još nekim iznenađenjima koje čuvamo za taj dan.

 

Pobednici svih trka će biti nagrađeni peharima,kao i robnim nagradama.
Članovi Balkanske trkačke lige će imati priliku da pokupe i bodove na 3. Novosadskom krosu jer će se i vreme meriti.