2. Koceljevski Klima Blok Maraton

Prvi Koceljevski Klima Blok Maraton je oduševio trkače i trkačice i ostavio krajnje pozitivan utisak, tako da je razumljivo zašto sa nestrpljenjem očekujemo drugi. Ukoliko se dvoumite da li da idete ili ne, savetujem vam da pročitate ovaj izveštaj https://arkfruskagora.org.rs/2010/09/14/1-koceljevski-klima-blok-maraton-izvestaj/ jer su upravo ovakve trke ono što trčanje čini još lepšim.

Organizator ove trke je opština Koceljevo.
Ovogodišnji trka održaće se na kružnoj stazi, na relaciji Koceljevo – Donje Crniljevo – Koceljevo.

Programom manifestacije predviđeno je da start trke bude u centru Koceljeva u 10 časova, odakle će se trčati do Donjeg Crniljeva, gde će se nalaziti okret, koji će voditi natrag istim putem do Koceljeva gde će se nalaziti cilj. Vremenski limit je 5 sati. Okrepne stanice se nalaze na svakih 3-4 km).

U okviru ovogodišnje manifestacije Koceljevački Klima Blok maraton, pored Maratonske i Polumaratonske trke održaće se još i Trka zadovoljstva na 2 km.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani stariji od 18 godina (za mlađe je potrebna pismena saglasnost roditelja ili trenera) u nekoj od sledećih kategorija: Apsolutna muška, Apsolutna ženska, Veterani muška i ženska sa hendikep bodovanjem. Startnina se ne plaća kao i prošle godine.

Prijavljivanje učesnika/ca obavljaće se preko internet sajta www.koceljeva.gov.rs (do 10. septembra 2011) i sledecih e-mail adresa: micicsrecko@gmail.com i ledok@ptt.rs , kao putem telefona na broj 063 8636 502 ili 065 2755 974, ali i na sam dan trke (ali se za te prijave ne garantuje komplet takmičarski paket).

Za najuspešnije takmičare/ke predviđene su vredne nagrade, i to: Učesnička medalja, Diploma i poklon paket sponzora; Tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji dobijaju novčane nagrade; Robne nagrade za prvoplasirane u veteranskmi kategorijama i polumaratonu.

Program manifestacije:
08:30 – 09:45 – Prijava takmičara i preuzimanje startnih brojeva
09:45 – 10:00 – Pozdravne reči zvaničnika učesnicima i publici
10:00 – Start trke maratona i polumaratona
10:05 – Start Trke zadovoljstva
14:00 – Proglašenje pobednika
15:30 – Zatvaranje manifestacije

Web adresa na koju se možete prijaviti: www.koceljeva.gov.rs