U nazivu ovog članka namerno sam prijateljstvo napisao velikm slovom, jer ova trka zaista predstavlja trku prijateljstva, trka u kome vlada dobra atmosfera i drugarsko raspoloženje.

Najbolji Muški

Ove godine sam prvi put trčao u Kuli, i  mogu slobodno reći da će mi ova trka ostati dugo u lepom sećanju. Naš dobar prijatelj i glavni organizator ove trke, Zdravko Mišović (veliki trkač i veliki čovek  🙂 ), maksimalno se potrudio da se svako oseća prijatno i u opuštenoj atmosferi.

Lepo je bilo videti na jednom mestu toliko trkača, prvenstveno drugara sa kojima možeš da se ispričas, zezaš,  popiješ pivo i dobro se zabaviš a kasnije i da otpevaš po koju pesmu.

Što se same trke tiče, ukratko ću reći da je sve bilo na svom mestu, organizatori su se potrudili da  staza  bude obeležena i  rezervisana  samo za nas trkače. Bez obzira na kišu, vreme je bilo savršeno za trčanje.  Članovi ARK Fruške Gore su napravili dobre rezultate;

Zoran Marković  22:00

Boško Stupar 22:02

Dejan Nikolić  22:40

Vladimir Riling 22:46

Vladimir Rašković 24:05

Nemanja Nikolić 24:45

Boško Stupar u svom elementu 🙂

Posle trke organozovan je propratni program u kome se velika pažnja posvetila pobednicima trke  kojima su uručene vredne nagrade.  Ono što je na mene ostavilo veliki pozitivan utisak jeste da se organizator potrudio da svaki trkač  bude nagrađen. Pa tako,  takmičar koji je završio poslednji trku  je  imao isti tretman kao i trkač koji je prošao prvi kroz cilj.  Svaki takmičar  dobio je majicu i sliku sa svojim ulaskom kroz cilj, što je za mene isto nagrada i lepa uspomena.

Kasnije je organizovana tombola a  kao vrhunac same trke, karaoke party gde se svako mogao oprobati u pevanju.

Na kraju šta reći nego BRAVO za Kulu i za organizatore. Sledeće godine sa velikim zadovoljstvom ću opet prisustvovati na trci PRIJATELJSTVA.

P.S-Jedina mala sugestija i kao predlog za sledeću godinu jeste da devojke  dele veće komade torte.  🙂