Prijave za Reciklažni maraton 2012

Prijave za Reciklažni maraton 2012 su uveliko počele.  Prijavite se putem interneta i olakšajte posao i nama u organizaciji i vama na dan trke.Samo da još…

Prijave za Reciklažni maraton 2012 su uveliko počele.  Prijavite se putem interneta i olakšajte posao i nama u organizaciji i vama na dan trke.

Samo da još napomenemo, prijave putem interneta popunjavaju samo oni trkači koji planiraju da trče maraton.  Trkačima koji bi želeli da trče polumaraton ili trku na 5.3km će biti omogućeno da se prijavljuju isključivo na dan trke. Maratoncima koji ne stignu da se prijave putem interneta će naravno, kao i polumaratoncima i trkačima na 5.3km, biti omogućeno da se prijave i pre same trke u domu izviđača u Dunavskom parku.

Prijavu za Reciklažni maraton 2012 možete popuniti na sledećem linku : PRIJAVA

Spisak svih do sada prijavljenih maratonaca, koji će svakodnevno biti osvežavan, možete videti u tabeli u nastavku teksta :

 

 

 • Nenad Glusac

  Mala ispravka….. Glusac Nenad …trcace polumaraton.Hvala

 • Nenad Jovanović

  Važi imenjače …. ispravljeno.:)
  Prijave za polumaraton i trku na 5.3km će biti na licu mesta …. da budem precizniji u izviđačkom domu START u Dunavskom parku 22.decembra između 9:30 i 10:30 ….
  Vidimo se.

 • Dragica

  Da li će se moći nekako obezbediti da okrepa bude topla ako bude velik minus, čaj, supica ili slično?

 • Nenad Jovanović

  Na okrepnim stanicama ćemo obezbediti čaj.