Bese to lagana trkica, po dosta hladnom danu,ali tokom same trke ne osetih ni H od tolike hladnoce. Zna se- trka je ipak trka, drzi se tempo,prati disanje,korak.. covek daje sve od sebe.


Doduse,ja nisam, ne iz nekog posebnog razloga vec eto,malo me cudilo kako idem tako brzo a nemam ama bas nikakav bol, kao sto je cesto bio slucaj ranije.Pa rekoh sebi bolje da ne trazim voladja – jer ko ga trazi uglavnom ga i nadje.. Nisam rizikovala, jer devojka ispred je svakako dobro bila pobegla. Znala sam odmah da cu zavrsiti cetvrta.

Sto se tice rezultata drugih clanova naseg super kluba, istaknucu prvo nasu zensku stafetu koju su cinile Bojana Kacar, Ružica Debeljacki, Jelena Horvacki , Katica Ristic i Tanja Stojanovski, koje su zavrsile stafetni maraton za 04:05:15h. Zatim muska stafeta 007 u kojoj su bili Bosko Stupar, Velibor Kajtez, Nenad Jovanovic, Albert Pap, Sasa Momic i Stevan Todorovic , sa vremenom 02:41:21h, zavrsivsi na 4.mestu! Takodje smo imali jos jednu musku stafetu, koju su cinili Bojan Kacar, Zoran Dacevic, Radoslav Brkić i sef The Ralll, sa vremenom 03:19:57h.

Pojedinacno su nastupali Dejan Nikolic, koji je istrcao licni rekord u maratonu, 03:14:31h! Zatim, Laslo Tarjan, koji je za 03:50:54h istrcao svoj prvi maraton! Lazar Lazarevic,takodje prvi maraton, 04:26:25h! Jasmina Tekic, koja je zavrsila na 3.mestu u zesnkoj kategoriji maratona sa 04:24:43h. Milana Gavrilov, koja je zavrsila stazu frtalj maratona za 00:44:30h, i time pobedila u zenskoj konkurenciji. Nagradu sa najbrzeg Novosadjanina dobio je nas Ugljesa Nikolic, koji je zavrsio maraton na 2.mestu sa vremenom 02:54:48, samo par sekundu iza prvog Zivana Milosevica iz Sapca. Cestitke svima!

Nasi clanovi su trcali i u vanklubskim stafetama, kao sto su Jovica Cucic, Goran Vendlener i Goran Zigic.

(Javite ako sam nekoga zaboravila 🙂 a verovatno jesam )

Ja sam frtalj maraton zavrsila na 4.mestu sa 00:54:14h! Jedna od, ili mozda cak i najbolje istrcana trka do sad, licni naravno na 11,6 km (koliko je sad iznosio frtalj maraton). To sto sam se super osecala posle trke je bio znak da sam ovaj put isla pametno – ne brzo na pocetku, ali sa postepenim ubrzavanjem, do tog tempa od 4:40 min/km, i super mi je bilo!

Citiracu nasu Bojanu: “Imali smo avantura pre starta, tokom trke i posle cilja,  ali smo se svi vratili sa širokim osmehom i smrznutim nosem”!

Naravno, kao i uvek, proveli smo se super – to znaci biti deo ARK Fruske Gore 🙂

By Katarina Pohlod

Ambiciozna jedna mala (polu)maratonka