Urbanathlon-Beograd 2010

VAŽNO!!!

Trka je odložena za sledeću nedelju 18.9.2010!

Urbanathlon je jedinstvena trka koja spaja urbano i pustolovno iskustvo i namenjena je širokoj publici – od vrhunskih sportista do rekreativaca. Trka je podeljena u dve kategorije: Challenger kategorija je prilagođena iskusnijim i fizički bolje pripremljenim takmičarima dok je Urban kategorija dostupna svima i prilagođena fizičkim sposobnostima rekreativaca.

Urbanathlon obuhvata čitav grad Beograd. Trka prolazi popularnim kulturnim, istorijskim, sportskim i zabavnim destinacijama, ulicama, mostovima i šetalištima glavnog grada. Uz sve standardne discipline kao što su trčanje, vožnja biciklom, orijentiring, takmičari će koristiti i javni prevoz i isprobati se u brojnim igrama izdržljivosti i snalažljivosti.

Men’s Health Urbanathlon će biti održan 12. septembra 2010.godine u Beogradu. Start će biti na platou ispred Doma Narodne Skupštine (Savezna Skupština), odakle će takmičari preko Slavije, Ade Ciganlije, Delta City-ja, Keja Oslobođenja, Brankovog mosta i Knez Mihajlove ulice doći do cilja – opet na plato ispred Doma Narodne Skupštine. učesnici trke u okviru Challenger kategorije će obići i Košutnjak i Kalemegdan, a svi takmičari će trasu prelaziti peške, autobusom, jet-skijevima i biciklima. Najuspešniji takmičari će dobiti vredne nagrade!

Takmičari Urban kategorije nastupaju samostalno. Takmičari Challenger kategorije nastupaju u timovima. Timovi su sastavljeni od dve osobe bez obzira na pol. Takmičari moraju biti punoletni.

Za više informacija o samoj trci,  posetite Urbanathlon 2010

 • Arsenije

  Predobro, dolazite?

 • Deki

  Dolazimo :0)

 • Neša

  Idemo !!!!!! :))))))

 • Adventure Srbija

  02 Urbanathlon Beograd 08 septembar u 12 h
  Drugi po redu Urbanatlon startuje ispred T.C Usca uz celodnevni program i bendove koji ce zabavljati publiku dok vi budete jurili svoju 2 avanturu po Beogradu i vredne nagrade koje vas ocekuju.
  Ketegorije individualci i timovi 2 ucesnika oprobace se u:
  Adventure park,ronjenje,voznja mountain bajka,paintball,podizanje kola,zanimljive prepreke i najbitnije dorar provod!

  prijave na sajtu http://www.urbanathlon.rs deo foto galerije mozete pogledati ovde http://www.urbanathlon.rs/foto.php

 • boskicthebrain

  Posaljite nam najavu na info@arkfruskagora.org.rs