Saša sa one strane ogledala ili kako je lepo kad te Fruškogorci usvoje

Ekipa ARK Fruška Gora u Dimitrovgradu

Ekipa ARK Fruška Gora u Dimitrovgradu

Autorka teksta: Saša Tucaković

Kad te usvoje ovako dobri roditelji na ceo vikend, ne vraća ti se posle kući 🙂

Planinsku trku u Dimitrovgradu pikiram jos od početka godine. Što je datum bio bliži, to sam bila svesnija, da su velike šanse da ću na ovo putešestvije izgleda sama.
A onda me moj voljeni Drug Mrki obavestio da me prijavio u ekipu ARK Fruška Gora. Priznajem, imala sam malu zebnju kako će mi biti u “nepoznatom” okruženju, bez moje verne tehničke podrške i bg ekipe ptica trkačica, pa još na dva dana. Medjutim, od okupljanja na železničkoj stanici, pa do kraja, sve je bilo pesma. Od Boškovih prvih reci dobrodošlice – samo da znaš, upisali smo te kao našu, preko Shonetovih, hoću još, ledenih kocki, Katičine srećne poklon gumice, Bojaninog veselog osmeha, Jasmininih i mojih “vegetarijanskih” špageta, Nemusovog sistema čeličenja, Ketine i Ivanove carbo-loading večere (mada za moja tri cimera Keti, Shoneta i Ivana imam poduži spisak hvale)….. ne da se ni u jednom trenutku nisam osetila kao 13. prase, možda pre kao Babe 🙂

Neko će možda da se pita, kakav je ovo izveštaj sa trke u kojem se trka ne spominje. Verujem da će pravih izveštaja i izvestača biti dosta, ja sam ovde samo da vam kažem kako mi je, zahvaljujući vama, bilo lepo i da bi u ovom sastavu išla bilo kad, bilo gde, na koliko god treba kilometara.

Ekipa u kombiju

Ekipa u kombiju

Do Sombora, veeelikiiii pozdrav 🙂

PS  i jos jedan bi-biip samo za Shoneta……… a šta vas briga zašto 😉

 • Alisa u klubu čuda :)))

 • Gacik

  Prelep clanak, divne emocije, odlicno druzenje 🙂 Svaka cast!

 • 🙂 Da,da to je naša buduća najmlađa članica. 🙂 Bip, bip 🙂

 • 🙂 Da,da to je naša buduća najmlađa članica. 🙂 Bip, bip 🙂

 • miljan

  ja sam miljan ristic iz prokuplja, video sam vaes drustvo o cacku na trci 2za2. u dimitrovgrad nisam trcao zbog povrede. jel mozete da mi javite ako cujete za neku planinsku trku. pozdrav
  ps:znam da komentar nije u vezi s temom teksta, ali javite ako ima neka planinska trka 🙂

 • Anonymous

  Miljane, možete pratiti naš sajt i sigurno da ćemo objaviti ako bude nešto ovog tipa 🙂

  Za početak mogu da kažem da će biti 12.6.2011. avanturistička trka na Tari, pa ako je to interesantno… Uskoro najava!

 • Nemanja

  Welcome aboard! 😀

 • Katica

  Tri put ura za Sasu! URA, URA, URA!!! Sada bez moje gumice ni na jednu trku ne smes otici…hhihihihih…

 • Katica

  E, kasno sam videla komentar! Pozdrav Miljane, nazalost nema toliko planinskih trka u Srbiji! Mi, Jasmina, Zoki i ja, smo sad za vikend bili u Banju Herculanu (Rumunija), na Hecules Maraton 44km, a u planu je Olimpus Maraton, na Olimpu (Grcka) 44km. Sada za vikend je na Ozrenu planinski maraton, nesto poput naseg Fruskogorskog maratona, gde cu ja najverovatnije trceci preci stazu od 25km (naravno ima i duzih marsuta 50km…)

  Veliki pozdrav! :))